КК Работнички - Скопје


Играчи

Име и презиме

Позиција

Вис

Год

Богески Бобан

Плејмејкер

185

1990

Мираковски Димитар

Плејмејкер

184

1981

Дилберовски Ненад

Плејмејкер

186

1990

Димитровски Александар

Бек

193

1980

Симиќ Тони

Центар/Крило

210

1976

Станков Ненад

Бек

192

1992

Талески Бојан

Крило

196

1990

Мирковски Горан

Крило

195

1990

Саздов Иван

Плејмејкер

182

1983

Блажевски Перо

Крило

197

1972

Докузовски Марко

Крило

191

1990

Хаџибулиќ Енес

Бек

192

1981

Диздаревиќ Ведран

Бек/Плејмејкер

184

1992

Богоев Ефтим

Плејмејкер

185

1980

Гери Вер

Центар

206

1983

Божиќ Срѓан

Крило

193

1984

Митков Ангел

Плејмејкер

194

1990

Симоновски Марко

Крило

198

1989

Филиповиќ Владимир

Крило

198

1985

 


Стручен штаб

Име и презиме

Позиција

Марин Докузовски

Шеф на стручен штаб

Горан Крстевски

Главен тренер

Горан Веселиновски

Технички Раководител

Нино Миленковиќ

Тренер на Млади Категории

Златко Мокров

Тренер на Млади Категории

Зденка Павковиќ

Потпарол

Павлина Мариноска

Тех. Адм. и координатор

Виктор Тевчев

Доктор

Ацо Цветкоски

Ком. за Безбедност

Ненад Попоски

Физиотерапевт


 Контакт

Име и презиме

Позиција

Адреса:

Градски Парк бб 1000 Скопје

Телефон:

+389 2 3118-271; 075 280-899

Факс:

+389 2 3118-271

Имејл:

info@kkrabotnicki.com

Веб страна:

www.kkrabotnicki.mk

Сала:

Градски Парк

Капацитет на гледачи:

1500

 

  

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder