КК ПЕЛИСТЕР - БИТОЛА Играчи

Име и презиме

Позиција

Вис

Год

Ивковиќ Бошко

Центар

202

1985

Нацевски Трајче

Крило

190

1981

Младеновиќ Марјан

Крило

198

1988

Стојчевски Томче

Бек

193

1986

Савовиќ Данило

Крило

180

1986

Ивковиќ Тодор

Крило

180

1989

Стојанов Ристе

Крило/Центар

196

1981

Струков Николчо

Плејмејкер

186

1981

Колев Емил

Центар

210

1985

Билбија Бобан

Крило/Центар

208

1983

Павловиќ Филип

Крило

187

1988

Филиповиќ Владимир

Крило

195

1985

Синадиновиќ Еди

Плејмејкер

190

1988

Јелисиевиќ Немања

Центар

209

1979


СТАТИСТИКА 2010/2011


 Стручен штаб

Име и презиме

Позиција

Печалов Благоја

Главен тренер

Созовски Предраг

Помошен тренер

Стојановски Горјан

Помошен тренер

Велевски Никола

Медицинско лице

Физиотерапевт

 

 Контакт

Име и презиме

Позиција

Адреса:

Вангел Мајорот 10 Битола

Телефон:

+389 47 269-875

Факс:

Имејл:

Ljupco_stefanovski_pena@yahoo.com

Веб страна:

Сала:

Младост

Капацитет на гледачи:

2000

 

 

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder