Делегирање ПЛМ 8 коло 

 Делегирање МЛ 8 коло

 Делегирање МЛ 9 коло

 Сениорски лиги Билтен бр. 8

 Младински лиги Билтен бр. 6
 


 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder