КК КУМАНОВО 2009 - куманово

 

 Играчи

Име и презиме

Позиција

Вис

Год

Ѓоргиевски Игор

Центар

186

1989

Калов Даниел

Бек

204

1981

Маневиќ Кристијан

Бек

193

1990

Антевски Мартин

Крило

193

1980

Атанасовски Мартин

Центар

210

1976

Станимировиќ Дарко

Крило

198

1983

Милановски Даниел

Крило

193

1987

Димковски Далибор

Центар

193

1979

Тодоровиќ Филип

Крило

193

1987

Митевски Предраг

Плејмејкер

180

1983

Златковски Бојан

Крило/Центар

190

1984

Крстевски Виктор

Бек/Крило

193

1980

Матиќ Дарко

Центар

203

1984

Микиќ Дејан

Крило/Центар

201

1986

Радојчиќ Никола

Крило

196

1986

Петриќ Ратко

Центар

214

1986

Јанушевиќ Милан

Крило

Вукотиќ Ивица

Плејмејкер

196

1977


 

СТАТИСТИКА 2010/2011 Стручен штаб

Име и презиме

Позиција

Горан Димитриевиќ

Главен тренер

Страшко Тодоровиќ

Помошен тренер

Дарко Петковски

Помошен тренер

Драги Караџински

Медицински лице

Физиотерапевт Контакт

Име и презиме

Позиција

Адреса:

Ул. Фетка Наскова бр.22  

Телефон:

+389 031 475540

Факс:

Имејл:

majtor@yahoo.com

Веб страна:

 

Сала:

 

Капацитет на гледачи:

5200

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder