ТАБЕЛА СУПЕРЛИГА

СУПЕРЛИГА 2009/2010

#

екипа

он

поб

пор

кд

кп

кр

бод

1

Вардар Осигурување

26

23

3

2243

1934

310

49

2

Фени Индустри

26

22

4

2407

1871

536

48

3

Торус

26

15

11

2204

2009

195

41

4

Овче Поле

26

11

15

2013

2072

-59

37

5

Работнички

25

10

15

1886

2058

-172

35

6

Пелистер

25

8

17

1819

2151

-332

33

СТАТИСТИКА СУПЕРЛИГА - ПО ЕКИПИ
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА

Суперлига 1 коло

датум

час

домаќин

гостин

рез

30.01.10

18:30

Овче Поле

В. Осигурување

64-77

30.01.10

19:30

Торус

Фени Индустри

79-68

30.01.10

16:30

Работнички

Пелистер

.


Суперлига 2 коло

датум

час

домаќин

гостин

рез

06.02.10

18.00

 В. Осигурување

Торус 

93-87

06.02.10

18.00

 Пелистер

Овче Поле 

67-101

06.02.10

19.00

 Фени Индустри

Работнички 

106-78


Суперлига 3 коло

датум

час

домаќин

гостин

рез

13.02.10

18:00

 Пелистер

В. Осигурување   

63-96

13.02.10

19:00

 Работнички

Торус 

65-89

13.02.10

18:00

 Овче Поле

Фени Индустри 

82-93


Суперлига 4 коло

датум

час

домаќин

гостин

рез

19.02.10

19:00

 В. Осигурување

Работнички 

91-70

19.02.10

19:00

 Фени Индустри

Пелистер 

110-58

20.02.10

18:00

 Торус

Овче Поле 

86-64


Суперлига 5 коло

датум

час

домаќин

гостин

рез

23.02.10

18:00

 Фени Индустри

Вардар  Осигурување 

85-77

17.03.10

18:00

 Овче Поле

Работнички 

96-64

23.02.10

17:00

 Пелистер

Торус 

75-110


Суперлига 6 коло

датум

час

домаќин

гостин

рез

26.02.10

18:00

Фени Индустри

Торус

89-82

28.02.10

16:00

Вардар Осигурување

Овче Поле

104-98

28.02.10

18:00

Пелистер

Работнички         

70-81


Суперлига 7 коло

датум

час

домаќин

гостин

рез

06.03.10

18:00

Торус

Вардар Осигурување

81-85

06.03.10

18:00

Овче Поле

Пелистер

96-86

06.03.10

20:00

Работнички          

Фени Индустри

56-110

 

Суперлига 8 коло

датум

час

домаќин

гостин

рез

10.03.10

16:00

 В. Осигурување

Пелистер 

87-55

10.03.10

18:00

 Торус

Работнички  

95-69

10.03.10

18:00

 Фени Индустри

Овче Поле 

109-75

 

Суперлига 9 коло

датум

час

домаќин

гостин

рез

13.03.10

17:00

 Работнички   

В. Осигурување 

73-83

13.03.10

18:00

 Пелистер

Фени Индустри 

76 -111

13.03.10

17:00

 Овче Поле

Торус 

82-89

 

Суперлига 10 коло

датум

час

домаќин

гостин

рез

21.03.10

18:00 

 В. Осигурување

Фени Индустри 

86-88

20.03.10

17:00

 Работнички

Овче Поле 

73-94

20.03.10

19:00

 Торус

Пелистер 

132-46

распоред суперлига

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder