МОЖНОСТ ЗА
РАБОТА ВО МКФ


- Сениорски лиги, Билтен 19
- Делег. Суперлига, 1.коло
- Делег. Плејаут, 1.коло
- Делег. ПЛЖ, 1.коло
- Делег. ВЛМ, 15.коло
- Делег. ТЛМ, 12.коло

  

  |  Федерација  |  Обрасци

Официјални Обрасци на МКФ
во електронска форма- (Образец РЕГ-1) Членство во МКФ
- Образец за жалба на натпревар
- Образец за пријава на натпревар
- Делегатски извештај од натпревар во сениорски лиги

- Образец за спреченост за обавување на службена должност
(за официјални лица)- Образец за барање на раскин на договор од играч
- Образец за барање на раскин на договор од клуб
- Согласност за раскин на договор

- Договор за сениори
- Договор за спортско усовршување
- Договор за тренинг и настап

 

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder