КК УЛТИМЕЈТ БАСКЕТ- ПРИЛЕП

 Играчи

Име и презиме

Позиција

Вис

Год

Петрески Христијан

Центар

202

1992

Ѓорѓиевски Благојче

Крило

197

1987

Јаневски Бранко

Крило

198

1988

Петрески Христијан

Крило

193

1992

Стојчески Филип

Крило

192

1989

Јанкулоски Христијан

Крило

192

1982

Неделковски Дејан

Крило

197

1981

Михајловски Слободан

Плејмејкер

186

1986

Ѓурчиев Јове

Центар

203

1983

Петровски Никола

Крило/Центар

203

1988

Николоски Томислав

Крило/Центар

206

1988

Конзулов Филип

Центар

205

1989

Јанески Славиша

Плејмејкер

190

1988

Младеновски Марјан

Крило

180

1988

Лазиќ Бојан

Крило

190

1985

Божиќ Срџан

Крило

196

1984

Јовановиќ Ѓорѓе

Центар

209

1980


СТАТИСТИКА 2010/2011


 Стручен штаб

Име и презиме

Позиција

Милевски Панче

Главен тренер

Костоски Сашо

Помошен тренер

Антончо Андреески

Помошен тренер

Тренер за физичка подготовка

Физиотерапевт

 

 Контакт

Име и презиме

Позиција

Адреса:

Ул. Бидимаж 18 б

Телефон:

+389 78 414-584

Факс:

+389 3138-384

Имејл:

vlatkoa@gmail.com

Веб страна:

Сала:

Тутунски Комбинат

Капацитет на гледачи:

2000

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder