Делегирање ПЛ Плеј оф 1/2 фин.   

  Делегирање М-20 финале2

  М-18 Плеј оф

  М-18 Плеј оф 1
  
  Делегирање МЛ Плеј оф 2

  Делегирање МЛ Плеј оф 3

  Сениорски лиги - Билтен бр.37

  Младински лиги - Билтен бр.30

  

 

 

Билтени од регистрациска комисија
сезона 2012/13Билтен број 1 (сениорски лиги) - 07.09.2012

Билтен број 2 (младински лиги)
Билтен 2.1. - Генерација 1995/96 - 15.09.2012
Билтен 2.2. - Генерација 1997/98 - 26.09.2012
Билтен 2.3. - Генерација 1993/94 - 28.09.2012

 


 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder