ИНФОРМАЦИИ ЗА ВИСИНА 
    НА ТАКСИ СОГЛАСНО 
    АКТИ НА МК
Ф

 


  
  СЕНИОРСКИ ЛИГИ БИЛТЕН
     БР.1 СЕЗОНА 2016/17
    
   
   Делегирање Супер куп

  

 

  |  Натпреварувања  |  Репрезентации
:А-Тим Мажи
:М-20 Мажи
:М-18 Мажи
:М-16 Мажи
:А-Тим Жени
:М-20 Жени
:М-18 Жени
:М-16 Жени

  

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder