КК ФЕНИ ИНДУСТРИ

 

 

 Играчи

Име и презиме

Позиција

Вис

Год

Стојановски Огнен

Плејмејкер

186

1985

Џарид Фрај

Бек

180

1981

Соколов Дарко

Бек

193

1990

Брчков Владимир

Крило

193

1980

Стојановски Војдан

Центар

210

1976

Николов Павле

Крило

192

1992

Тасовски Диме

Крило

197

1990

Манев Атанас

Центар

206

1982

Ѓуров Маријан

Крило

195

1987

Димитриевски Роберт

Плејмејкер

180

1983

Слободан Михајловски

Крило/Центар

202

1982

Димитар Делипетров

Бек/Крило

193

1990

Ренато Димитровски

Плејмејкер

194

1990

Душан Кнежевиќ

Центар

205

1980

Бошко Јововиќ

Центар

205

1983

Горан Самарџиев

Плејмејкер

187

1980

  Стручен штаб

Име и презиме

Позиција

Рајковиќ Емил

Главен тренер

Малинков Љупче

Помошен тренер

Тодоровски Сашо

Помошен тренер

Томослав Андоновски

Тре. за физ. подготовка

Трајковски Орданчо

Физиотерапевт Контакт

Име и презиме

Позиција

Адреса:

С. Возарци Кавадарци

Телефон:

+389 43 414853

Факс:

+389 43 414853

Имејл:

basketballclub@feni.com.mk

Веб страна:

www.kkfeni.com

Сала:

Јасмин

Капацитет на гледачи:

2500

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder