|  М-15-В

Позиција

Тим

ОН

Поб

Пор

КД

КП

КР

Бод

1

Партизан Водно Санс

8

8

0

636

415

221

16

2

НБА Чаир

8

5

3

633

487

146

13

3

МЗТ Скопје

8

5

3

676

484

192

13

4

Водњански Лисици

8

2

6

359

617

-258

10

5

Црн Дрим

8

0

8

275

576

-301

7

*** НБА Чаир е подобро пласиран од МЗТ Скопје поради подобар резултат во меѓусебен дуел.

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

29.10.2011

НБА Чаир

96

104

Партизан Водно Санс

29.10.2011

МЗТ Скопје

131

22

Црн Дрим

29.10.2011

Водњански Лисици

-

2

05.11.2011

Црн Дрим

58

65

НБА Чаир

05.11.2011

Партизан Водно Санс

70

31

Водњански Лисици

05.11.2011

-

МЗТ Скопје

3

12.11.2011

НБА Чаир

107

44

Водњански Лисици

12.11.2011

Црн Дрим

-

12.11.2011

МЗТ Скопје

73

96

Партизан Водно Санс

4

19.11.2011

-

НБА Чаир

19.11.2011

Водњански Лисици

49

90

МЗТ Скопје

19.11.2011

Партизан Водно Санс

20

00

Црн Дрим

5

26.11.2011

НБА Чаир

71

73

МЗТ Скопје

26.11.2011

-

Партизан Водно Санс

26.11.2011

Црн Дрим

48

65

Водњански Лисици

6

03.12.2011

Партизан Водно Санс

74

70

НБА Чаир

03.12.2011

Црн Дрим

63

73

МЗТ Скопје

03.12.2011

-

Водњански Лисици

7

10.12.2011

НБА Чаир

92

21

Црн Дрим

10.12.2011

Водњански Лисици

46

107

Партизан Водно Санс

10.12.2011

МЗТ Скопје

-

8

25.02.2012

Водњански Лисици

46

62

НБА Чаир

25.02.2012

-

Црн Дрим

25.02.2012

Партизан Водно Санс

88

74

МЗТ Скопје

9

03.03.2012

НБА Чаир

-

03.03.2012

МЗТ Скопје

95

25

Водњански Лисици

03.03.2012

Црн Дрим

25

77

Партизан Водно Санс

10

10.03.2012

МЗТ Скопје

67

70

НБА Чаир

10.03.2012

Партизан Водно Санс

-

10.03.2012

Водњански Лисици

53

38

Црн Дрим

 
  

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder