Делегирање ПЛМ 16 коло

Делегирање ПЛЖ 11 коло

Термини МЛ 18 коло

Сениорски лиги Билтен бр. 18

Младински лиги Билтен бр. 16
 

Позиција

Тим

ОН

Поб

Пор

КД

КП

КР

Бод

1

Партизан Водно Санс

4

4

0

303

223

80

8

2

ФМП (II)

4

2

2

275

263

12

6

3

Ангели

4

0

4

206

298

-92

4

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

ФМП (II)

64

50

Ангели

Партизан Водно Санс

-

2

Ангели

43

68

Партизан Водно Санс

-

ФМП (II)

3

ФМП (II)

67

80

Партизан Водно Санс

Ангели

-

4

Ангели

64

80

ФМП (II)

-

Партизан Водно Санс

5

Партизан Водно Санс

86

49

Ангели

ФМП (II)

-

6

Партизан Водно Санс

69

64

ФМП (II)

-

Ангели

 


 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder