- Делег. Суперлига, 4.коло
- Делег. Жени Финале, 2.коло 

  |  Федерација

Изменување и дополнување на Законот за спорт на РМ

Закон за спорт

 

Ул. Кузман Јосифовски Питу 17, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder