МОЖНОСТ ЗА
РАБОТА ВО МКФ


- Делег. Плејаут лига 1.коло

  

  |  ЗКТ

Здружение на кошаркарски тренери
при Мaкедонската кошаркарска федерација

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder