Делегирање ПЛМ 8 коло 

 Делегирање ПЛЖ 6 коло

 Делегирање ВЛ 6 коло

 Делегирање ТЛ 7 коло
 
 Делегирање М-20 6 коло

 Делегирање МЛ 7 коло

 Сениорски лиги Билтен бр. 8

 Младински лиги Билтен бр. 6
 

  |  Тимови 2011/12

КК Лирија


 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder