КК ЛИРИЈА - СКОПЈЕИграчи

Име и презиме

Позиција

Вис

Год

Цветниќ Вања

Центар

207

1981

Деспотовиќ Мирослав

Крило/Центар

200

1983

Аземи Едмонд

Крило

200

1981

Јовановиќ Ѓорѓи

Центар

210

1981

Павловски Кирил

Центар

210

1983

Николовски Бојан

Плејмејкер

189

1987

Николовски Јордан

Крило/Центар

202

1984

Дехари Берат

Бек/Крило

195

1990

Павлов Тошо

Крило

181

1984

Мавел Солер

Бек/Крило

200

1984

Идризи Љабинот

Крило

198

1991

Рамадан Ерхан

Бек/Крило

190

1984

Јованчев Александар

Плејмејкер

193

1988

Морбан Карлос

Плејмејкер

188

1982

 
 

Стручен штаб

Име и презиме

Позиција

Марјан Илиевски

Главен тренер

Фета Мустафа

Помошен тренер

Мухамед Селими

Медицинско лице

Кадри Хаџихамза

Медицинско лице

Јусуф Камбери

Сл. Претставник

 

Контакт

Име и презиме

Позиција

Адреса:

Рифат Бурџевиќ бр. 17

Телефон:

+389 70 217-396

Факс:

Имејл:

nagib13@hotmail.com

Веб страна:

www.kbliria.com

Сала:

О.У. Дитуриа - Сарај

Капацитет на гледачи:

500

 

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder