Делегирање ПЛ 1/4 Плеј оф (03.05.2016)

  Делегирање М-20 финале Плеј оф

  М-18 Плеј оф
  
  Делегирање ПЛ Плеј оф 2

  Сениорски лиги - билтен бр.36

  Младински лиги - Билтен бр.29

  Младински лиги - Билтен бр.30

  

 

 
  |  Резултати

Куп на Македонија 2012 – Фајнл Ејт Турнир

ФИНАЛЕ мажи – СЦ „Борис Трајковски“, Скопје

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

МЗТ Скопје

Фени Индустри

25.03.2012

19:00

Stream

84-66


 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder