МОЖНОСТ ЗА
РАБОТА ВО МКФ


- Сениорски Лиги, Билтен 16
- Делег. ПЛМ 16.коло
- Делег. ПЛЖ 9.коло
- Делег. ВЛМ 12.коло
- Делег. ТЛМ 9.коло

 



 

  |  Тимови 2011/12

КК Фени индустри

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder