Делегирање ПЛМ 17 коло

Делегирање ПЛЖ 12 коло

Делегирање ВЛ 11 коло

Делегирање ТЛ 12 коло

Делегирање М-20 14 коло

Термини МЛ 18 коло

Сениорски лиги Билтен бр. 19

Младински лиги Билтен бр. 17
 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2015/16

ТАБЕЛА

#

Екипа

он

поб

пор

кд

кп

кр

бод

1

Црн Дрим

9

6

3

670

616

54

15

2

Карпош Соколи

8

6

2

593

513

80

14

3

Михајловски

9

5

4

621

560

61

14

4

Феникс 2010

9

3

6

523

671

-148

12

5

Дино Баскет

9

2

7

575

622

-47

11


ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2015/16

1 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Феникс 2010

Дино Баскет

17.10.15

73-66

Карпош Соколи 2000

Михајловски

17.10.15

73-64

Црн Дрим

17.10.15

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2015/16

2 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Црн Дрим

Феникс 2010

24.10.15

88-53

Дино Баскет

Карпош Соколи 2000

24.10.15

61-79

Михајловски

24.10.15

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2015/16

3 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Михајловски

Црн Дрим

31.10.15

71-80

Карпош Соколи 2000

Феникс 2010

31.10.15

76-47

Дино Баскет

31.10.15

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2015/16

4 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Црн Дрим

Карпош Соколи 2000

07.11.15

69-68

Дино Баскет

Михајловски

07.11.15

67-70

Феникс 2010

07.11.15

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2015/16

5 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Дино Баскет

Црн Дрим

14.11.15

87-75

Михајловски

Феникс 2010

14.11.15

77-39

Карпош Соколи 2000

14.11.15

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА СЕЗОНА 2015/16

6 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Дино Баскет

Феникс 2010

21.11.15

64-45

Михајловски

Карпош Соколи 2000

21.11.15

58-64

Црн Дрим

21.11.15

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА СЕЗОНА 2015/16

7 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Феникс 2010

Црн Дрим

28.11.15

85-79

Карпош Соколи 2000

Дино Баскет

28.11.15

79-65

Михајловски

28.11.15

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА СЕЗОНА 2015/16

8 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Црн Дрим

Михајловски

05.12.15

79-66

Феникс 2010

Карпош Соколи 2000

05.12.15

79-77

Дино Баскет

05.12.15

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2015/16

9 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Карпош Соколи 2000

Црн Дрим

12.12.15

77-70

Михајловски

Дино Баскет

12.12.15

71-56

Феникс 2010

12.12.15

Слободен

 

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2015/16

10 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Црн Дрим

Дино Баскет

19.12.15

62-45

Феникс 2010

Михајловски

19.12.15

47-73

Карпош Соколи 2000

19.12.15

Слободен


ТРЕТ ДЕЛ
 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2015/16

Трет дел-1 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Дино Баскет

Црн Дрим

06.02.16

64-68

Михајловски

Феникс 2010

06.02.16

71-55

Карпош Соколи 2000

06.02.16

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2015/16

2 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Карпош Соколи 2000

Дино Баскет

13.02.16

Црн Дрим

Михајловски

13.02.16

Феникс 2010

13.02.16

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2015/16

3 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Феникс 2010

Карпош Соколи 2000

27.02.16

Михајловски

Дино Баскет

27.02.16

Црн Дрим

27.02.16

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2015/16

4 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Карпош Соколи 2000

Михајловски

05.03.16

Црн Дрим

Феникс 2010

05.03.16

Дино Баскет

05.03.16

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2015/16

5 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Црн Дрим

Карпош Соколи 2000

12.03.16

Феникс 2010

Дино Баскет

12.03.16

Михајловски

12.03.16

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА СЕЗОНА 2015/16

Четврт дел -6 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Црн Дрим

Дино Баскет

19.03.16

Феникс 2010

Михајловски

19.03.16

Карпош Соколи 2000

19.03.16

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА СЕЗОНА 2015/16

7 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Дино Баскет

Карпош Соколи 2000

26.03.16

Михајловски

Црн Дрим

26.03.16

Феникс 2010

26.03.16

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА СЕЗОНА 2015/16

8 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Карпош Соколи 2000

Феникс 2010

02.04.16

Дино Баскет

Михајловски

02.04.16

Црн Дрим

02.04.16

Слободен

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2015/16

9 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Михајловски

Карпош Соколи 2000

09.04.16

Феникс 2010

Црн Дрим

09.04.16

Дино Баскет

09.04.16

Слободен

 

 

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2015/16

10 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Карпош Соколи 2000

Црн Дрим

16.04.16

Дино Баскет

Феникс 2010

16.04.16

Михајловски

16.04.16

Слободен

Архива

Сезона 2014/15
Сезона 2013/14

Сезона 2012/13
Сезона 2011/12
Сезона 2010/11


 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder