ВТОРА ЛИГА МАЖИ (2011/12)

ТАБЕЛА

#

Екипа

он

пн

зн

кз

кп

кр

бод

1

Милениум

18

14

4

1555

1313

+242

32

2

Пелистер Спорт

18

14

4

1396

1302

+94

32

3

Водњански Лисици

18

13

5

1427

1308

+119

31

4

Ангели

18

12

6

1473

1441

+32

30

5

Гоце Делчев

18

11

7

1376

1283

+93

29

6

Кралеви

18

8

10

1416

1422

-6

26

7

Борец Баскет

18

6

12

1418

1545

-127

24

8

Фруктал Јуниор

18

5

13

1439

1525

-86

23

9

Тетекс ТТК

18

5

13

1380

1520

-140

23

10

Неготино

18

2

16

1296

1517

-221

20

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

1 коло

домаќин

Гостин

датум

час

инфо

рез

Ангели

Пелистер Спорт

22.10.11

12:30

74-92

Кралеви

Тетекс ТТК

23.10.11

19:00

75-80

Борец Баскет

Неготино

24.10.11

14:00

73-79

Водњански Лисици

Милениум

23.10.11

14:00

 

78-87

Гоце Делчев

Фруктал Јуниор

22.10.11

18:00

79-75

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

2 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер Спорт

Фруктал Јуниор

29.10.11

12:00

81-76

Милениум

Гоце Делчев

29.10.11

19:00

82-66

Тетекс ТТК

Борец Баскет

30.10.11

13:00

80-70

Ангели

Кралеви

30.10.11

17:00

82-82

97-93

Неготино

Водњански Лисици

30.10.11

18:00

77-82

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

3 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Кралеви

Пелистер Спорт

06.11.11

17:00

73-63

Борец Баскет

Ангели

06.11.11

13:30

64-82

Водњански Лисици

Тетекс ТТК

06.11.11

13:00

90-60

Гоце Делчев

Неготино

05.11.11

18:00

84-45

Фруктал Јуниор

Милениум

05.11.11

18:00

66-76

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

4 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер Спорт

Милениум

12.11.11

12:00

70-64

Неготино

Фруктал Јуниор

11.11.11

19:30

72-85

Тетекс ТТК

Гоце Делчев

13.11.11

13:00

58-73

Ангели

Водњански Лисици

12.11.11

14:00

68-67

Кралеви

Борец Баскет

13.11.11

19:00

79-81

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

5 коло

Домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Борец Баскет

Пелистер Спорт

19.11.11

19:00

79-83

Водњански Лисици

Кралеви

20.11.11

13:00

87-70

Гоце Делчев

Ангели

19.11.11

18:00

88-66

Фруктал Јуниор

Тетекс ТТК

18.11.11

17:00

99-65

Милениум

Неготино

19.11.11

18:30

118-77

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

6 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер Спорт

Неготино

26.11.11

12:00

85-67

Тетекс ТТК

Милениум

27.11.11

13:00

62-76

Ангели

Фруктал Јуниор

27.11.11

14:15

92-74

Кралеви

Гоце Делчев

27.11.11

19:00

74-61

Борец Баскет

Водњански Лисици

27.11.11

14:00

74-79

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

7 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Водњански Лисици

Пелистер Спорт

04.12.11

15:00

76-74

Гоце Делчев

Борец Баскет

03.12.11

18:00

85-70

Фруктал Јуниор

Кралеви

03.12.11

18:00

89-71

Милениум

Ангели

03.12.11

19:00

91-77

Неготино

Тетекс ТТК

08.12.11

14:00

79-85

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

8 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер Спорт

Тетекс ТТК

10.12.11

12:00

82-71

Ангели

Неготино

11.12.11

13:00

89-72

Кралеви

Милениум

11.12.11

19:00

86-79

Борец Баскет

Фруктал Јуниор

11.12.11

14:00

84-84

99-93

Водњански Лисици

Гоце Делчев

11.12.11

14:00

61-55

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

9 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Гоце Делчев

Пелистер Спорт

17.12.11

18:00

76-64

Фруктал Јуниор

Водњански Лисици

25.12.11

17:00

65-82

Милениум

Борец Баскет

17.12.11

19:00

104-83

Неготино

Кралеви

17.12.11

18:00

68-80

Тетекс ТТК

Ангели

18.12.11

13:00

84-87

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

10 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер Спорт

Ангели

25.02.12

11:30

64-61

Тетекс ТТК

Кралеви

25.02.12

12:00

80-87

Милениум 

Водњански Лисици

25.02.12

12:00

75-68

Неготино

Борец Баскет

25.02.12

17:00

104-82

Фруктал Јуниор

Гоце Делчев

26.02.12

12:00

78-84

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

11 коло

Домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Борец Баскет

Тетекс ТТК

03.03.12

14:00

89-84

Гоце Делчев

Милениум

03.03.12

17:00

80-72

Фруктал Јуниор

Пелистер Спорт

03.03.12

19:00

63-72

Кралеви

Ангели

03.03.12

19:00

90-73

Водњански Лисици

Неготино

04.03.12

16:00

90-68

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

12 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер Спорт

Кралеви

10.03.12

12:00

90-85

Милениум

Фруктал Јуниор

10.03.12

18:30

94-63

Неготино

Гоце Делчев

10.03.12

19:00

73-76

Тетекс ТТК

Водњански Лисици

11.03.12

13:00

85-75

Ангели

Борец Баскет

11.03.12

14:00

97-89

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

13 коло

домаќин

Гостин

датум

час

инфо

рез

Борец Баскет

Кралеви

17.03.12

14:00

82-74

Гоце Делчев

Тетекс ТТК

17.03.12

18:00

94-82

Милениум

Пелистер Спорт

17.03.12

19:00

91-66

Фруктал Јуниор

Неготино

18.03.12

12:00

96-95

Водњански Лисици

Ангели

18.03.12

14:00

79-69

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

14 коло

Домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер Спорт

Борец Баскет

24.03.12

12:00

101-71

Кралеви

Водњански Лисици

24.03.12

19:00

75-81

Ангели

Гоце Делчев

25.03.12

12:00

80-76

Тетекс ТТК

Фруктал Јуниор

25.03.12

13:00

84-92

Неготино

Милениум

25.03.12

18:00

66-74

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

15 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Неготино

Пелистер Спорт

01.04.12

18:00

66-71

Милениум

Тетекс ТТК

31.03.12

19:00

104-76

Фруктал Јуниор

Ангели

31.03.12

18:00

99-101

Гоце Делчев

Кралеви

31.03.12

18:00

88-75

Водњански Лисици

Борец Баскет

01.04.12

14:00

83-73

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

16 коло

Домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер Спорт

Водњански Лисици

07.04.12

12:00

82-71

Борец Баскет

Гоце Делчев

18.04.12

19:00

72-71

Кралеви

Јуниор Фруктал

19.04.12

16:00

93-79

Ангели

Милениум

19.04.12

19:30

Stream

85-74

Тетекс ТТК

Неготино

08.04.12

13:00

92-76

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

17 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Тетекс ТТК

Пелистер Спорт

21.04.12

72-80

Неготино

Ангели

21.04.12

65-83

Милениум

Кралеви

21.04.12

97-64

Фруктал Јуниор

Борец Баскет

21.04.12

70-87

Гоце Делчев

Водњански Лисици

25.04.12

74-80

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ

18 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер Спорт

Гоце Делчев

28.04.12

76-66

Водњански Лисици

Фруктал Јуниор

28.04.12

98-77

Борец Баскет

Милениум

28.04.12

80-97

Кралеви

Неготино

28.04.12

72-47

Ангели

Тетекс ТТК

28.04.12

92-80

 

 

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder