кк овче поле - свети николе

 Играчи

Име и презиме

Позиција

Вис

Год

Ивковиќ Бошко

Центар

202

1985

Нацевски Трајче

Крило

190

1981

Младеновиќ Марјан

Крило

198

1988

Стојчевски Томче

Бек

193

1986

Савовиќ Данило

Крило

180

1986

Ивковиќ Тодор

Крило

180

1989

Стојанов Ристе

Крило/Центар

196

1981

Струков Николчо

Плејмејкер

186

1981

Колев Емил

Центар

210

1985

Билбија Бобан

Крило/Центар

208

1983

Павловиќ Филип

Крило

187

1988

Филиповиќ Владимир

Крило

195

1985

Синадиновиќ Еди

Плејмејкер

190

1988

Симиќ Драган

Дашиќ Југослав Стручен штаб

Име и презиме

Позиција

Димитар Маневски

Главен тренер

Ајдинов Неџат

Помошен тренер

Андонов Александар

Помошен тренер

Тренер за физичка подготовка

Физиотерапевт

 

 Контакт

Име и презиме

Позиција

Адреса:

Васка Циклева бр.6

Телефон:

+389 75 431-963

Факс:

Имејл:

ace.naumov@gmail.com

Веб страна:

Сала:

Цар Самоил

Капацитет на гледачи:

700

 

 

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder