Делегирање ПЛ Плеј оф фин.4   

   Делегирање МЛ Плеј оф 11   

   Сениорски Лиги-Билтен бр.45   
   
   Младински лиги-Билтен бр.35

  

 

 


 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder