Сениорски лиги Билтен бр.12   
   
     Билтен бр.2  Куп 2017  
      
     Куп 2016/17 Билтен

     Термини МЛ 12 коло

     Термини заостанати МЛ     

     Младински лиги Билтен бр.7
      

  

  

 

ТАБЕЛА

-

М-20

Позиција

Тим

ОН

Поб

Пор

КД

КП

КР

Бод

1

Работнички

7

6

1

545

461

84

13

2

Вардар

7

5

2

608

467

141

12

3

ФМП Академија

7

5

2

569

526

43

12

4

Карпош Соколи

7

4

3

560

543

17

11

5

Струмица

7

2

5

553

578

-25

9

6

АВ Охрид -1

7

3

4

427

459

-32

9

7

Пелистер

7

2

5

426

511

-85

9

8

Водно Санс

7

1

6

335

478

-143

8

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ

-

М-20 мажи


 

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

 19.11.16

АВ Охрид

 65

 77

Работнички

 19.11.16

Вардар

 105

 58

Водно Санс

 19.11.16

Карпош Соколи

 91

 79

Пелистер

 19.11.16

Струмица

 81

 94

ФМП Академија

2

26.11.16

Работнички

 89

 54

Водно Санс

26.11.16

АВ Охрид

 66

 77

Карпош Соколи

26.11.16

ФМП Академија

 65

 98

Вардар

26.11.16

Пелистер

 80

 79

Струмица

3

03.12.16

Карпош Соколи

 63

 69

Работнички

03.12.16

Водно Санс

 66

 78

ФМП Академија

03.12.16

Струмица

 88

 82

АВ Охрид

03.12.16

Вардар

 89

 68

Пелистер

4

10.12.16

Работнички

 67

 81 

ФМП Академија

10.12.16

Карпош Соколи

 96

 85 

Струмица

10.12.16

Пелистер

 20

Водно Санс

10.12.16

АВ Охрид

 57

 56

Вардар

5

17.12.16

Струмица

 64

71 

Работнички

17.12.16

ФМП Академија

 89

64 

Пелистер

17.12.16

Вардар

 105

70 

Карпош Соколи

17.12.16

Водно Санс

 20

АВ Охрид

6

24.12.16

Работнички

 81

47 

Пелистер

24.12.16

Струмица

 58

68 

Вардар

24.12.16

АВ Охрид

 75

73 

ФМП Академија

24.12.16

Карпош Соколи

 88

50 

Водно Санс

7

11.02.17

Вардар

 87

 91

Работнички

11.02.17

Пелистер

 68

 82 

АВ Охрид

11.02.17

Водно Санс

 87

 98

Струмица

11.02.17

ФМП Академија

 89

 75

Карпош Соколи

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

8

25.02.17

Работнички

 

 

АВ Охрид

25.02.17

Водно Санс

 

 

Вардар

25.02.17

Пелистер

 

 

Карпош Соколи

25.02.17

ФМП Академија

 

 

Струмица

9

04.03.17

Водно Санс

 

 

Работнички

04.03.17

Карпош Соколи

 

 

АВ Охрид

04.03.17

Вардар

 

 

ФМП Академија

04.03.17

Струмица

 

 

Пелистер

10

11.03.17

Работнички

 

 

Карпош Соколи

11.03.17

ФМП Академија

 

 

Водно Санс

11.03.17

АВ Охрид

 

 

Струмица

11.03.17

Пелистер

 

 

Вардар

11

18.03.17

ФМП Академија

 

 

Работнички

18.03.17

Струмица

 

 

Карпош Соколи

18.03.17

Водно Санс

 

 

Пелистер

18.03.17

Вардар

 

 

АВ Охрид

12

25.03.17

Работнички

 

 

Струмица

25.03.17

Пелистер

 

 

ФМП Академија

25.03.17

Карпош Соколи

 

 

Вардар

25.03.17

АВ Охрид

 

 

Водно Санс

13

01.04.17

Пелистер

 

 

Работнички

01.04.17

Вардар

 

 

Струмица

01.04.17

ФМП Академија

 

 

АВ Охрид

01.04.17

Водно Санс

 

 

Карпош Соколи

14

08.04.17

Работнички

 

 

Вардар

08.04.17

АВ Охрид

 

 

Пелистер

08.04.17

Струмица

 

 

Водно Санс

08.04.17

Карпош Соколи

 

 

ФМП Академија

 
  

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder