Делегирање ПЛ 1/4 Плеј оф (03.05.2016)

  Делегирање ПЛ 1/4 Плеј оф

  Делегирање М-20 финале Плеј оф

  Делегирање М-18 Плеј оф1
 
  Делегирање МЛ Плеј оф 

  Сениорски лиги - Билтен бр.35  

  Младински лиги - Билтен бр.29

  Младински лиги - Билтен бр.30

  

 

 
  |  Натпреварувања  |  Репрезентации
:А-Тим Мажи
:М-20 Мажи
:М-18 Мажи
:М-16 Мажи
:А-Тим Жени
:М-20 Жени
:М-18 Жени
:М-16 Жени


 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder