КК ТОРУС - СКОПЈЕ


 
 

 Играчи

Име и презиме

Позиција

Вис

Год

Ѓорговски Дарко

Центар

202

1992

Караколев Никола

Крило

197

1987

Марковски Јован

Крило

198

1988

Марковски Горјан

Крило

193

1992

Димчевски Ивица

Крило

192

1989

Гавриловски Бранко

Крило

192

1982

Хелд Александар

Крило

197

1981

Миљковиќ Милан

Плејмејкер

186

1986

Николовски Јордан

Центар

203

1983

Јаневски Марјан

Крило/Центар

203

1988

Трајковски Бојан

Крило/Центар

206

1988

Крстевски Бојан

Центар

205

1989

Костовски Александар

Плејмејкер

190

1988

Јелесиевиќ Немања

Центар

208 Стручен штаб

Име и презиме

Позиција

Лазовски Марјан

Главен тренер

Ѓуковиќ Небојша

Помошен тренер

Василов Драган

Помошен тренер

Андонов Горан

Медицинско лице

Физиотерапевт

 

 Контакт

Име и презиме

Позиција

Адреса:

Востаничка 51

Телефон:

+389 70 350-530

Факс:

+389 3138-384

Имејл:

cevka@yahoo.com

Веб страна:

Сала:

Независна Македонија

Капацитет на гледачи:

500

 

 

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder