Делегирање ПЛ Плеј оф 1/2 фин.   

  Делегирање М-20 финале2

  М-18 Плеј оф

  М-18 Плеј оф 1
  
  Делегирање ПЛ Плеј оф 2

  Сениорски лиги - билтен бр.36

  Сениорски лиги - Билтен бр.37

  Младински лиги - Билтен бр.29

  Младински лиги - Билтен бр.30

  

 

 
  |  Федерација

Изменување и дополнување на Законот за спорт на РМ

Закон за спорт


 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder