Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  3. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  4. Ажурирање на членство во ЗКТ
  5. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија
delegation icon
Делегирање
Прва лига мажи
delegation icon
Делегирање
Прва лига жени
delegation icon
Делегирање
Втора лига мажи ИСТОК
delegation icon
Делегирање
Втора лига мажи ЗАПАД
delegation icon
Делегирање
Младински лиги
delegation icon
Делегирање
Куп
newsletter icon
Билтен
Сениорски лиги
newsletter icon
Билтен
Младински лиги
newsletter icon
Билтен
КупПрва Лига Мажи

Тековни Натпревари

Сите Натпревари

Табела

# Тим П И БОД
1 7 2 16
2 6 3 15
3 6 3 15
4 6 3 15
5 6 3 15
6 6 3 15
7 4 5 13
8 3 6 12
9 1 8 10
10 0 9 9

Прва Лига Жени

домаќин гостин инфо
Баскет Кам (5) Студент Академија (3)
Пробаскет Академија (3) Гостивар 2009 (3)
Трокал (1) Вардар (7)
Бадел 1862 (6) Крива Паланка (4)
Пантери (2) Струга 2009 (6)
Патриот 2016 (1) Шкупи (1)
домаќин гостин инфо
Студент Академија (3) Пантери (2)
Струга 2009 (6) Трокал (1)
Вардар (7) Бадел 1862 (6)
Гостивар 2009 (3) Баскет Кам (5)
Шкупи (1) Пробаскет Академија (3)
Крива Паланка (4) Патриот 2016 (1)
домаќин гостин инфо
Бадел 1862 (6) Струга 2009 (6)
Трокал (1) Пантери (2)
Студент Академија (3) Гостивар 2009 (3)
Пробаскет Академија (3) Крива Паланка (4)
Патриот 2016 (1) Вардар (7)
Баскет Кам (5) Шкупи (1)
домаќин гостин инфо
Пантери (2) Гостивар 2009 (3)
Трокал (1) Бадел 1862 (6)
Шкупи (1) Студент Академија (3)
Крива Паланка (4) Баскет Кам (5)
Струга 2009 (6) Патриот 2016 (1)
Вардар (7) Пробаскет Академија (3)
домаќин гостин инфо
Студент Академија (3) Крива Паланка (4)
Бадел 1862 (6) Пантери (2)
Баскет Кам (5) Вардар (7)
Патриот 2016 (1) Трокал (1)
Гостивар 2009 (3) Шкупи (1)
Пробаскет Академија (3) Струга 2009 (6)
домаќин гостин инфо
Трокал (1) Пробаскет Академија (3)
Бадел 1862 (6) Патриот 2016 (1)
Вардар (7) Студент Академија (3)
Крива Паланка (4) Гостивар 2009 (3)
Струга 2009 (6) Баскет Кам (5)
Пантери (2) Шкупи (1)
домаќин гостин инфо
Баскет Кам (5) Трокал (1)
Гостивар 2009 (3) Вардар (7)
Шкупи (1) Крива Паланка (4)
Студент Академија (3) Струга 2009 (6)
Пробаскет Академија (3) Бадел 1862 (6)
Патриот 2016 (1) Пантери (2)
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 (1) Пробаскет Академија (3)
Трокал (1) Студент Академија (3)
Струга 2009 (6) Гостивар 2009 (3)
Бадел 1862 (6) Баскет Кам (5)
Вардар (7) Шкупи (1)
Пантери (2) Крива Паланка (4)
домаќин гостин инфо
Баскет Кам (5) Патриот 2016 (1)
Пробаскет Академија (3) Пантери (2)
Студент Академија (3) Бадел 1862 (6)
Шкупи (1) Струга 2009 (6)
Гостивар 2009 (3) Трокал (1)
Крива Паланка (4) Вардар (7)
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 (1) Студент Академија (3)
Трокал (1) Шкупи (1)
Пробаскет Академија (3) Баскет Кам (5)
Пантери (2) Вардар (7)
Струга 2009 (6) Крива Паланка (4)
Бадел 1862 (6) Гостивар 2009 (3)
домаќин гостин инфо
Крива Паланка (4) Трокал (1)
Баскет Кам (5) Пантери (2)
Студент Академија (3) Пробаскет Академија (3)
Шкупи (1) Бадел 1862 (6)
Вардар (7) Струга 2009 (6)
Гостивар 2009 (3) Патриот 2016 (1)
домаќин гостин инфо
Студент Академија (3) Баскет Кам (5)
Шкупи (1) Патриот 2016 (1)
Вардар (7) Трокал (1)
Гостивар 2009 (3) Пробаскет Академија (3)
Струга 2009 (6) Пантери (2)
Крива Паланка (4) Бадел 1862 (6)
домаќин гостин инфо
Трокал (1) Струга 2009 (6)
Пантери (2) Студент Академија (3)
Пробаскет Академија (3) Шкупи (1)
Бадел 1862 (6) Вардар (7)
Баскет Кам (5) Гостивар 2009 (3)
Патриот 2016 (1) Крива Паланка (4)
домаќин гостин инфо
Шкупи (1) Баскет Кам (5)
Вардар (7) Патриот 2016 (1)
Пантери (2) Трокал (1)
Крива Паланка (4) Пробаскет Академија (3)
Гостивар 2009 (3) Пробаскет Академија (3)
Струга 2009 (6) Бадел 1862 (6)
домаќин гостин инфо
Баскет Кам (5) Трокал (1)
Гостивар 2009 (3) Пантери (2)
Патриот 2016 (1) Струга 2009 (6)
Студент Академија (3) Шкупи (1)
Пробаскет Академија (3) Вардар (7)
Баскет Кам (5) Крива Паланка (4)
домаќин гостин инфо
Вардар (7) Баскет Кам (5)
Трокал (1) Патриот 2016 (1)
Струга 2009 (6) Пробаскет Академија (3)
Крива Паланка (4) Студент Академија (3)
Шкупи (1) Гостивар 2009 (3)
Пантери (2) Бадел 1862 (6)
домаќин гостин инфо
Пробаскет Академија (3) Трокал (1)
Шкупи (1) Пантери (2)
Баскет Кам (5) Пантери (2)
Студент Академија (3) Вардар (7)
Патриот 2016 (1) Бадел 1862 (6)
Гостивар 2009 (3) Крива Паланка (4)
домаќин гостин инфо
Трокал (1) Баскет Кам (5)
Пантери (2) Патриот 2016 (1)
Бадел 1862 (6) Пробаскет Академија (3)
Струга 2009 (6) Студент Академија (3)
Крива Паланка (4) Шкупи (1)
Вардар (7) Гостивар 2009 (3)
домаќин гостин инфо
Пробаскет Академија (3) Патриот 2016 (1)
Студент Академија (3) Трокал (1)
Крива Паланка (4) Пантери (2)
Гостивар 2009 (3) Струга 2009 (6)
Шкупи (1) Вардар (7)
Баскет Кам (5) Бадел 1862 (6)
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 (1) Баскет Кам (5)
Пантери (2) Пробаскет Академија (3)
Бадел 1862 (6) Студент Академија (3)
Струга 2009 (6) Шкупи (1)
Трокал (1) Гостивар 2009 (3)
Вардар (7) Крива Паланка (4)
домаќин гостин инфо
Студент Академија (3) Патриот 2016 (1)
Шкупи (1) Трокал (1)
Баскет Кам (5) Пробаскет Академија (3)
Вардар (7) Пантери (2)
Крива Паланка (4) Струга 2009 (6)
Гостивар 2009 (3) Бадел 1862 (6)
домаќин гостин инфо
Пантери (2) Баскет Кам (5)
Пробаскет Академија (3) Студент Академија (3)
Бадел 1862 (6) Шкупи (1)
Струга 2009 (6) Вардар (7)
Патриот 2016 (1) Гостивар 2009 (3)
Трокал (1) Крива Паланка (4)
# Тим П И БОД
1 7 0 14
2 6 1 13
3 6 1 13
4 5 2 12
5 4 3 11
6 3 4 10
7 3 4 10
8 3 4 10
9 2 5 9
10 1 6 8
11 1 6 8
12 1 6 8

Втора Лига Мажи Исток

домаќин гостин инфо
Струмица (4) МКК Куманово (1)
ТФТ (5) Феникс 2010 (3)
Спарта (1) Борец Баскет (2)
Баскет Кам (2) Шкупи (1)
домаќин гостин инфо
Риниа (1) Баскет Кам (2)
Борец Баскет (2) Струмица (4)
Шкупи (1) Спарта (1)
МКК Куманово (1) ТФТ (5)
домаќин гостин инфо
Струмица (4) Шкупи (1)
Феникс 2010 (3) МКК Куманово (1)
ТФТ (5) Борец Баскет (2)
Спарта (1) Риниа (1)
домаќин гостин инфо
Борец Баскет (2) Феникс 2010 (3)
Шкупи (1) ТФТ (5)
Риниа (1) Струмица (4)
Баскет Кам (2) Спарта (1)
домаќин гостин инфо
Струмица (4) Баскет Кам (2)
Феникс 2010 (3) Шкупи (1)
МКК Куманово (1) Борец Баскет (2)
ТФТ (5) Риниа (1)
домаќин гостин инфо
Шкупи (1) МКК Куманово (1)
Риниа (1) Феникс 2010 (3)
Спарта (1) Струмица (4)
ТФТ (5) Борец Баскет (2)
домаќин гостин инфо
ТФТ (5) Спарта (1)
Феникс 2010 (3) Баскет Кам (2)
МКК Куманово (1) Риниа (1)
Борец Баскет (2) Шкупи (1)
домаќин гостин инфо
Риниа (1) Борец Баскет (2)
Баскет Кам (2) МКК Куманово (1)
Спарта (1) Феникс 2010 (3)
Струмица (4) ТФТ (5)
домаќин гостин инфо
Феникс 2010 (3) Струмица (4)
МКК Куманово (1) Спарта (1)
Борец Баскет (2) Баскет Кам (2)
Шкупи (1) Риниа (1)
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
# Тим П И БОД
1 5 0 10
2 4 1 9
3 3 1 7
4 2 3 7
5 2 2 6
6 1 4 6
7 1 3 5
8 1 3 5
9 1 3 5

Втора Лига Мажи Запад

домаќин гостин инфо
Чаир 2030 (2) Мега Баскет (3)
Тетекс ТТК (1) Црн Дрим (4)
Спорт Тим (0) Хераклеа (2)
Партизан Водно Санс (5) Албес (1)
домаќин гостин инфо
Ангели (2) Чаир 2030 (2)
Мега Баскет (3) Тетекс ТТК (1)
Црн Дрим (4) Спорт Тим (0)
Партизан Водно Санс (5) Хераклеа (2)
домаќин гостин инфо
Албес (1) Хераклеа (2)
Тетекс ТТК (1) Ангели (2)
Спорт Тим (0) Мега Баскет (3)
Партизан Водно Санс (5) Црн Дрим (4)
домаќин гостин инфо
Ангели (2) Спорт Тим (0)
Мега Баскет (3) Партизан Водно Санс (5)
Чаир 2030 (2) Тетекс ТТК (1)
Црн Дрим (4) Албес (1)
домаќин гостин инфо
Хераклеа (2) Црн Дрим (4)
Спорт Тим (0) Чаир 2030 (2)
Партизан Водно Санс (5) Ангели (2)
Албес (1) Мега Баскет (3)
домаќин гостин инфо
Тетекс ТТК (1) Спорт Тим (0)
Мега Баскет (3) Хераклеа (2)
Ангели (2) Албес (1)
Чаир 2030 (2) Партизан Водно Санс (5)
домаќин гостин инфо
Партизан Водно Санс (5) Тетекс ТТК (1)
Албес (1) Чаир 2030 (2)
Хераклеа (2) Ангели (2)
Црн Дрим (4) Мега Баскет (3)
домаќин гостин инфо
Ангели (2) Црн Дрим (4)
Чаир 2030 (2) Хераклеа (2)
Тетекс ТТК (1) Албес (1)
Спорт Тим (0) Партизан Водно Санс (5)
домаќин гостин инфо
Албес (1) Спорт Тим (0)
Хераклеа (2) Тетекс ТТК (1)
Црн Дрим (4) Чаир 2030 (2)
Мега Баскет (3) Ангели (2)
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
домаќин гостин инфо
# Тим П И БОД
1 5 0 10
2 4 1 9
3 3 2 8
4 2 2 6
5 2 2 6
6 2 2 6
7 1 3 5
8 1 3 5
9 0 5 5

Спонзори

Пријатели

официјално Продажно Место за Билети