Сениорски лиги Билтен бр.2 
   
  

  

 

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

1.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Студент

Пелистер АД

Струга 2009

Трокал

Слоб.

Шкупи

Вардар

Бадел 1862

МНА Кожувчанка

Клубски П.

  

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

2 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер АД

Клубски П.

Бадел 1862

МНА Кожувчанка

Шкупи

Вардар

Трокал

Слоб.

Студент

Струга 2009

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

3 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Струга 2009

Пелистер АД

05.11.16

Слоб.

Студент

05.11.16

Вардар

Трокал

05.11.16

МНА Кожувчанка

Шкупи

05.11.16

Клубски П. 

Бадел 1862 

05.11.16

 

 

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

4.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер АД

Бадел 1862 

12.11.16

Шкупи

Клубски П. 

12.11.16

Трокал

МНА Кожувчанка

12.11.16

Студент

Вардар

12.11.16

Струга 2009

Слоб.

12.11.16

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

5.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Слоб.

Пелистер АД

19.11.16

Вардар

Струга 2009

19.11.16

МНА Кожувчанка

Студент

19.11.16

Клубски П. 

Трокал

19.11.16

Бадел 1862 

Шкупи

19.11.16

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

6.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер АД

Шкупи

26.11.16

Трокал

Бадел 1862 

26.11.16

Студент

Клубски П. 

26.11.16

Струга 2009

МНА Кожувчанка

26.11.16

Слоб.

Вардар

26.11.16ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

7.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Вардар

Пелистер АД

03.12.16

МНА Кожувчанка

Слоб.

03.12.16

Клубски П. 

Струга 2009

03.12.16

Бадел 1862 

Студент

03.12.16

Шкупи

Трокал

03.12.16

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

8.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер АД

Трокал

10.12.16

Студент

Шкупи

10.12.16

Струга 2009

Бадел 1862 

10.12.16

Слоб.

Клубски П. 

10.12.16

Вардар

МНА Кожувчанка

10.12.16

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

9.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

МНА Кожувчанка

Пелистер АД

17.12.16

Клубски П. 

Вардар

17.12.16

Бадел 1862 

Слоб.

17.12.16

Шкупи

Струга 2009

17.12.16

Трокал

Студент

17.12.16

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

10.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер АД

Студент

11.02.17

Трокал

Струга 2009

11.02.17

Шкупи

Слоб.

11.02.17

Бадел 1862 

Вардар

11.02.17

Клубски П. 

МНА Кожувчанка

11.02.17

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

11.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски П. 

Пелистер АД

25.02.17

МНА Кожувчанка

Бадел 1862 

25.02.17

Вардар

Шкупи

25.02.17

Слоб.

Трокал

25.02.17

Струга 2009

Студент

25.02.17

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

12.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер АД

Струга 2009

04.03.17

Студент

Слоб.

04.03.17

Трокал

Вардар

04.03.17

Шкупи

МНА Кожувчанка

04.03.17

Бадел 1862 

Клубски П. 

04.03.17

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

13.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бадел 1862 

Пелистер АД

11.03.17

Клубски П. 

Шкупи

11.03.17

МНА Кожувчанка

Трокал

11.03.17

Вардар

Студент

11.03.17

Слоб.

Струга 2009

11.03.17

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

14.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер АД

Слоб.

18.03.17

Струга 2009

Вардар

18.03.17

Студент

МНА Кожувчанка

18.03.17

Трокал

Клубски П. 

18.03.17

Шкупи

Бадел 1862 

18.03.17

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

15.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Шкупи

Пелистер АД

25.03.17

Бадел 1862 

Трокал

25.03.17

Клубски П. 

Студент

25.03.17

МНА Кожувчанка

Струга 2009

25.03.17

Вардар

Слоб.

25.03.17

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

16.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер АД

Вардар

01.04.17

Слоб.

МНА Кожувчанка

01.04.17

Струга 2009

Клубски П. 

01.04.17

Студент

Бадел 1862 

01.04.17

Трокал

Шкупи

01.04.17

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

17.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Трокал

Пелистер АД

08.04.17

Шкупи

Студент

08.04.17

Бадел 1862 

Струга 2009

08.04.17

Клубски П. 

Слоб.

08.04.17

МНА Кожувчанка

Вардар

08.04.17

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

18.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер АД

МНА Кожувчанка

15.04.17

Вардар

Клубски П. 

15.04.17

Слоб.

Бадел 1862 

15.04.17

Струга 2009

Шкупи

15.04.17

Студент

Трокал

15.04.17

 

 

 

 

Архива

Сезона 2015/16
Сезона 2014/15
Сезона 2013/14
Сезона 2012/13

Сезона 2011/12
Сезона 2010/11
Сезона 2009/10

  

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder