- Делег. Плејаут Лига, 4.коло

  

Сениорски лиги на Македонија

Делегирање (сезона 2013/14)

СУПЕРЛИГА МАЖИ:
- Суперлига Мажи - 2.коло
- Суперлига Мажи - 1.коло

ПЛЕЈАУТ ЛИГА МАЖИ:
- Плејаут Лига Мажи - 2.коло
- Плејаут Лига Мажи - 1.коло

ПРВА ЛИГА МАЖИ:
- Прва Лига Мажи - 18.коло
- Прва Лига Мажи - 17.коло
- Прва Лига Мажи - 16.коло
- Прва Лига Мажи - 15.коло
- Прва Лига Мажи - 14.коло
- Прва Лига Мажи - 13.коло
- Прва Лига Мажи - 12.коло
- Прва Лига Мажи - 11.коло, заостанат натпревар
- Прва Лига Мажи - 11.коло
- Прва Лига Мажи - 10.коло
- Прва Лига Мажи - 9.коло
- Прва Лига Мажи - 8.коло
- Прва Лига Мажи - 7.коло
- Прва Лига Мажи - 6.коло
- Прва Лига Мажи - 5.коло
- Прва Лига Мажи - 4.коло
- Прва Лига Мажи - 3.коло
- Прва Лига Мажи - 2.коло
- Прва Лига Мажи - 1.коло

ВТОРА ЛИГА МАЖИ:
- Втора Лига Мажи - 15.коло
- Втора Лига Мажи - 14.коло
- Втора Лига Мажи - 13.коло
- Втора Лига Мажи - 12.коло
Втора Лига Мажи - 11.коло
- Втора Лига Мажи - 10.коло
- Втора Лига Мажи - 9.коло
- Втора Лига Мажи - 8.коло
- Втора Лига Мажи - 7.коло
- Втора Лига Мажи - 6.коло
- Втора Лига Мажи - 5.коло
- Втора Лига Мажи - 4.коло
- Втора Лига Мажи - 3.коло
- Втора Лига Мажи - 2.коло
- Втора Лига Мажи - 1.коло

ТРЕТА ЛИГА МАЖИ:
- Трета Лига Мажи - 13.коло
- Трета Лига Мажи - 12.коло
- Трета Лига Мажи - 11.коло
- Трета Лига Мажи - 10.коло
- Трета Лига Мажи - 9.коло
- Трета Лига Мажи - 8.коло
- Трета Лига Мажи - 7.коло
- Трета Лига Мажи - 6.коло
- Трета Лига Мажи - 5.коло
- Трета Лига Мажи - 4.коло
- Трета Лига Мажи - 3.коло
- Трета Лига Мажи - 2.коло
- Трета Лига Мажи - 1.коло

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ:
- Плејоф 1/2 финале Жени - 1.коло
- Прва Лига Жени - 14.коло
- Прва Лига Жени - 13.коло
- Прва Лига Жени - 12.коло
- Прва Лига Жени - 11.коло
- Прва Лига Жени - 10.коло
- Прва Лига Жени - 9.коло
- Прва Лига Жени - 8.коло
- Прва Лига Жени - 7.коло
- Прва Лига Жени - 6.коло
- Прва Лига Жени - 5.коло
- Прва Лига Жени - 4.коло
- Прва Лига Жени - 3.коло
- Прва Лига Жени - 2.коло
- Прва Лига Жени - 1.коло

 


Билтени (сезона 2013/14)

- Сениорски лиги - Билтен бр.15 (28.03.2014)
- Сениорски лиги - Билтен бр.14 (21.03.2014)
- Сениорски лиги - Билтен бр.13 (14.03.2014)
- Сениорски лиги - Билтен бр.12 (07.03.2014)
- Сениорски лиги - Билтен бр.11 (28.02.2014)
- Сениорски лиги - Билтен бр.10 (21.02.2014)
- Сениорски лиги - Билтен бр.9 (23.12.2013)
- Сениорски лиги - Билтен бр.8 (13.12.2013)
- Сениорски лиги - Билтен бр.7 (04.12.2013)
- Сениорски лиги - Билтен бр.6 (29.11.2013)
- Сениорски лиги - Билтен бр.5 (22.11.2013)
- Сениорски лиги - Билтен бр.4 (15.11.2013)
- Сениорски лиги - Билтен бр.3-1 (08.11.2013)
- Сениорски лиги - Билтен бр.3 (07.11.2013)
- Сениорски лиги - Билтен бр.2 (01.11.2013)
- Сениорски лиги - Билтен бр.1 (25.10.2013)

Архива:
Билтени - Сениорски лиги на Македонија (сезона 2012/13)
Билтени - Сениорски лиги на Македонија (сезона 2011/12)
Билтени - Сениорски лиги на Македонија (сезона 2010/11)

 

Ул. Кузман Јосифовски Питу 17, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder