КОШАРКАРСКИ КУП НА МАКЕДОНИЈА 2011                   


КУП НА МАКЕДОНИЈА 2010 - ДЕЛЧЕВО

Сабота, 10 Април 2010

домаќин

гостин

инфо

рез

Нарконон Балкан

Вигор Скопје

17:30

59-86

Билјана 006

Младинец

20:00

40-70

Недела, 11 Април 2010

домаќин

гостин

инфо

рез

Вигор Скопје (18)

Младинец (18)

15:30

93-22

Вигор Скопје

Младинец

18:00

63-59

КУП НА МАКЕДОНИЈА 2010 - ВИНИЦА

Петок, 26 Март 2010

домаќин

гостин

инфо

рез

Торус

Овче Поле

18:00

66-58

В. Осигурување 

Фени Индустри  

20:15

77-87

Сабота, 27 Март 2010

домаќин

гостин

инфо

рез

Работнички (20)

Куманово (20)

18:00

97-52

Торус

Фени Индустри

20:15

67-81

Извршен жребот за полуфиналните двојки од Купот на Македонија

Куп на Република Македонија – 1/4 финале

екипа 1

екипа 2

нат. 1

рез

нат. 2

рез

Плејм. Кубус

Фени Индустри

21.01

76-99

23.01

94:92

МЗТ Скопје

В. Осигурување

20.01

72-88

23.01

80-61

Овче Поле

Работнички

21.01

88-74

23.01

68:70

Торус

Пелистер

20.01

102-48

23.01

66:99

 

Куп на Македонија – 1/4 финале жени

екипа 1

екипа 2

нат. 1

рез

нат. 2

рез

Куманово

Младинец

16.01

36:45

24.01

100:32

Водњ. Лисици

Нарконон Балкан

17.01

47:69

23.01

67:47

МЛАДИНСКИ КУП 1/2 ФИНАЛЕ

домаќин

гостин

инфо

резултат

Куманово 2009

Торус

23.01.10

67-61

Работнички

Вардар Центар

24.01.10

69-59

Младински Куп - Распоред младинци и младинки

Термини и Делегирање
1/8 финале мажи

Билтен сениори
Список на учесници,
двојки и термини

Билтен младинци
*жребањето за Младинскиот Куп
е на 05.01.10 во 12:00 часот во МКФ.

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder