ТРОФЕЈ МАКЕДОНИЈА 2014

Спортски Центар „Борис Трајковски“, Скопје

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Црна Гора

Италија

25.07.14

17:30

84-86

Македонија

Полска

25.07.14

20:00

МРТ

 

Полска

Црна Гора

26.07.14

17:30

Италија

Македонија

26.07.14

20:00

МРТ

 

Полска

Италија

27.07.14

17:30

Македонија

Црна Гора

27.07.14

20:00

МРТ

Последни подготовки пред почетокот на „Трофеј Македонија 2014“
(24.07.2014) Македонската сениорска репрезентација работи редовни тренинзи во СЦ „Борис Трајковски“ како последни подготовки пред силниот турнир кој ја очекува викендов. По вчерашното пристигнување на нашиот прв противник Полска, за денеска е предвидено и доаѓањето на Италија и Црна Гора, кои со натпреварот утре од 17.30 часот го отвораат Турнирот.

Викендов се игра силен меѓународен турнир во Скопје
(23.07.2014) Сениорската кошаркарска репрезентација на Македонија, од петок до недела ќе биде домаќин на турнирот кој го носи името „Трофеј Македонија“ и на кој ќе гостуваат Полска, Италија и Црна Гора.

ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО У18 (Б ДИВИЗИЈА) - СОФИЈА, БУГАРИЈА

Група Ц

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Словенија У18

Македонија У18

24.07.14

17:15

77-49

Македонија У18

Норвешка У18

25.07.14

12:45

 

73-79

Финска У18

Македонија У18

26.07.14

10:30

Македонија У18

Швајцарија У18

28.07.14

10:30

 

 ПРЕОДЕН РОК 2014/15

                                                               
        ИНФОРМАЦИЈА                                                    ДОКУМЕНТИ

Ул. Кузман Јосифовски Питу 17, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder